MEDIC je licencirana zdravstvena i socijalna ustanova opremljena za pružanje specijalizovanih zdravstvenih usluga kao i trajno zbrinjavanje i palijativnu negu starih osoba.

Poliklinika i laboratorija se nalazi u širem centru Bačke Palanke pored „Elektrovojvodine“ a u neposrednoj blizini benzinskih pumpe NIS-a. U prizemnim prostorijamaje se nalazi prostrana čekaonica, četiri ordinacije, kompletna laboratorija, kao i veliki prostor za trajni smeštaj  starih osoba. Ispred zgrade je prostrani parking prostor za pacijente koji nas posećuju automobilom. 

  Naša poliklinika je počela sa radom 1.masta 2005. godine. Organizovani smo tako da pacijentima pružimo sve potrebne usluge na jednom mestu. Od pregleda lekara specijaliste do svih dijagnostičkih pretraga, preko laboratorijskih analiza i izveštaja, pa ako je neophodno i hirurške intervencije. Koliko god da su naši lekari priznati i poznati po svojoj stručnosti, ljudskost i toplinu prema pacijentu drže na prvom mestu.

 

S obzirom na odlične smeštajne kapacitete i razvijenu specijalističku i dijagnostičku službu ‚‚MEDIC‚‚ je proširio svoju delatnost i na sveobuhvatno zbrinjavanje zdravih i bolesnih osoba starije životne dobi. U tom cilju adaptiran je u istoj zgradi  veliki prostor  za veoma komforan trajan smeštaj starijih osoba. To podrazumeva kompletno 24 sata / 7 dana životno i zdravstveno zbrinjavanje naših štićenika. Po posebnom dogovoru, prihvatamo i palijativno zbrinjavanje nepokretnih ili neizlečivih bolesnika.

 U svome radu koristimo najsavremenije metode uz stalnu kontrolu kvaliteta. Veoma se trudimo da pacijentima pružimo usluge u najkraćem mogućem roku i uz minimalno čekanje. To postižemo zakazivanjem pregleda unapred u određeni dan i vreme kada pacijent bude odmah i pregledan. A materijal za laboratorijske preglede uzimamo svim danima sem nedelje. Na poziv, kada je to potrebno uzimanje materijala vršimo i na terenu u kućnoj poseti kod bolesnika.

O našem kvalitetu najbolje govori činjenica da smo od 2011. godine od strane međunarodne organizacije AIM preporučeni stranim putnicima kao jedina zdravstvena ustanova u Bačkoj Palanci kojoj treba da se obrate u slučaju bolesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *